Page content

Tattoo School Nederland biedt opleidingen aan voor: 

Tattoo School Nederland biedt opleidingen aan voor: 

-Beginnende Tatoeëerders,
-Beginnende Piercers
-Én gevorderden die méér willen leren

Tattoo School Nederland is opgezet omdat:

het “lastig” is om de juiste informatie te verkrijgen over het leren tatoeëren en piercen 

Wij hebben al een hele tijd de ellende gezien bij mensen die “behandeld” waren door scratchers en thuisprikkers die een starterspakketje hadden aangeschaft en ongehinderd door enige kennis van zaken maar wat waren gaan oefenen op Mensen! DRAMA!!

Daarom willen wij uiterst gemotiveerde mensen in ieder geval de basis van het Tatoeëren aanleren en liever nog veel meer dan de basis! Zodat zij in ieder geval op de juiste wijze en dus zonder verminkingen een technisch goede Tattoo kunnen zetten.

Voor het piercen geldt hetzelfde.
Mismaakte mensen hebben we gezien omdat er aangeklungeld was bv met een gat in de wang, lippen die dwars door midden waren gepierct! Om over andere lichaamsdelen nog maar te zwijgen. Waar kun je wel en waar kun je niet piercen en hoe doe je dat dan technisch verantwoord?

Tattoo School Nederland leert mensen in verbluffend korte tijd het piercen aan middels een praktijk opleiding die zijn weerga niet kent!

Het doel van de opleidingen is dat je zelfstandig aan de slag kunt. Als tatoeëerder en/of piercer met je eigen tattooshop / piercingshop

Mocht je vragen hebben stel ze dan op het contactformulier.

Wij streven er naar om je binnen 24 uur te beantwoorden!

Michiel van NessenTattoo School Nederland

NB: Af en toe zijn er akties of workshops die kun je dan vinden onderAktiesen anders vraag je er naar op het contactformulier.

NB2. Je kunt altijd vrijblijvend langskomen, misschien overweeg je om zelf te gaan leren tatoeëren, leren piercen dan bieden wij je mogelijkheid en opleidingen aan om dat te leren.

NB3. Het is vooral heel leuk om dit te doen, maar ook heel intensief want we moeten je toch in korte tijd de basis van een prachtig beroep aanleren.

 

 

Comment Section

2 reacties op “Tattoo School Nederland biedt opleidingen aan voor: 


Door Rami kurtas op 26 mei 2018

Hoi goedavond ik wil leren tattoo alstublieft help voor me ik hoop werk met de


Door asics gel kayano op 11 februari 2019

Can I just say what a reduction to seek out somebody who truly is aware of what theyre talking about on the internet. You definitely know easy methods to bring a difficulty to gentle and make it important. Extra folks have to learn this and understand this facet of the story. I cant consider youre not more widespread since you undoubtedly have the gift.

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.